Faaliyetler

İLBANK, 90 YAŞINDA
12-06-2023
A

İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük, “Kalkınma yerelden başlar.” ilkesinden hareketle “Türkiye Yüzyılı’nın Muhteşem Türk Şehirlerinin” inşa sürecine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük açıklamasında, İller Bankası'nın 90. kuruluş yıl dönümüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sağlıklı kentleşmenin sürdürülebilmesi ve vatandaşların hayat kalitesini artırmak için gelişen dünya ve modern teknolojiyle uyumlu çevreci projeler hayata kazandırdıklarını ifade eden Büyük, yerel yönetimlere destek olma noktasında ulaştıkları vizyonun, tüm İller Bankası çalışanlarının başarısı olduğunu belirtti.

Yusuf Büyük, açıklamasında şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, bu tarihi zamanda, kadim medeniyetimizin parlak hilalinin ışığında, üzerine hiçbir gölgenin düşmediği ve düşemeyeceği şanlı yıldızımızın altında yazılacak olan yepyeni bir hikâyenin hemen başındayız.”

İller Bankası ailesi olarak, kuruldukları günden beri umutla ve heyecanla ülkemizin büyümesi için mücadele ettiklerini belirten Büyük, “Cennet vatanımızın her şehrinde, Türkiye’nin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına kadar her bir kilometresinde, milletimize karşı vazifelerimizi en özverili şekilde gerçekleştirdik, daima milletimizin yanında olduk.” dedi.

“Bundan sonra da hedefimiz “Kalkınma yerelden başlar.” ilkesinden hareketle “Türkiye Yüzyılı’nın Muhteşem Türk Şehirlerinin” inşa sürecine katkı sağlamak olacak.” diyen Büyük,  “Türkiye Yüzyılı vizyonuna, yerelden büyük bir güçle katkı sunmakta kararlıyız. Cumhuriyetimizin yüzüncü, İller Bankamızın doksanıncı yılında, bu yürüyüşümüz daha da ivme kazanacaktır. Birikimimize inanıyor, tecrübemize güveniyoruz. Şimdi ülkemiz, milletimiz ve geleceğimizin teminatı yavrularımız için her zamankinden daha çok çalışacak ve aynı gayreti hep birlikte göstereceğiz.” diye ifade etti.