Faaliyetler

  • ANASAYFA
  • Haberler
  • BAŞKAN YETİM VE GENEL MÜDÜR BÜYÜK, İLBANK'IN 89. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
BAŞKAN YETİM VE GENEL MÜDÜR BÜYÜK, İLBANK'IN 89. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
14-06-2022
A

İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim ve Genel Müdür Yusuf Büyük, İller Bankasının 89'uncu kuruluş yıldönümünü kutladı.

İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, kuruluş yıldönümü ile ilgili yaptığı açıklamada İlbank’ın 89 yıllık tarihinde önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, Bankaya hizmet eden tüm çalışanlara teşekkür etti.

Başkan Yetim “Ülkemiz gibi köklü bir tarihe, anlama ve büyüklüğe sahip bir kurumun üyeleri olarak, sizler büyük hedefler ile şehirlerimizi, bundan sonraki 100 seneye hazırlayacaksınız. 2023 hedeflerimize kararlı adımlarla yürümeye devam eden İller Bankamızın bu kutlu görevini ifa ettiği tüm süreçlerde çözüm ortağı olan, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi bayındır kılan tüm yerel yönetimlerimize, Büyük Türkiye'nin taşlarını döşeyen ve ülkemizin büyümesine katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.

Genel Müdür Yusuf Büyük, “İller Bankamız, Türkiye’nin inşası, imarı ve ihyası, Türkiye’nin iklim değişikliğine uyumu, çevremizin ve doğamızın korunmasından mesul olan, devasa bir kurumdur. Ülkemizin en ücra köylerine kadar hizmet götüren bankamız, 15 milyon lira sermaye ile başladığı yolculuğunu, bugün 30 milyar lirayı aşan, bir konuma yükselterek, yoluna devam etmektedir.” açıklamasını yaptı.

Genel Müdür Büyük, mesajında şunları kaydetti: 

“Daha iyisini yapabilirim inancı ve motivasyonu ile bayrağı, daima en ileriye taşıyacaksınız. Gün gelecek yorulacaksınız ama o bayrak ellerinizden hiçbir zaman düşmeyecek. Hizmet sunduğumuz insanların yüzündeki tebessüme sebep olmak bütün yorgunluğunuzu alacaktır. Bu azim ve kararlılıkla yola çıkanlar hedefe mutlaka ulaşacaktır. Bu vesile ile gayretlerinden dolayı tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ediyor, 89. yılımızı en içten duygularımla kutluyorum.”