Faaliyetler

İLBANK, VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARINDA
13-12-2018
A

Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından 7-9 Aralık tarihleri arasında, ATO Congresium’da düzenlenen "Verimlilik ve Teknoloji” fuarında, İlbank tarafından stant açıldı. Teknoloji sektöründeki yenilikler, sanayide verimlilik artışları, dijital dönüşümde son uygulamalar ve beklentilere en uygun çözümleri bir çatı altında buluşturmak amacıyla düzenlenen fuara, kamu ve özel sektör temsilcileri tarafından yoğun katılım sağlandı.

Uluslararası nitelikteki fuarın açılışını, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gerçekleştirdi. Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İlbank yöneticilerinin yanı sıra, özel sektör ve kamu kurumlarının üst düzey temsilcileri ziyaret etti. Fuar kapsamında düzenlenen törende katkıda bulunan kurumlara, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank teşekkür plaketlerini takdim etti.

Fuarda üst düzey bürokratlar ve katılımcılar, İlbank standını ziyaret etti. Ziyaretçilere Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ve Proje Dairesi Başkanlığı personeli tarafından Bankanın sektörle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verildi.