Faaliyetler

İLBANK ENIPE FUARINDA STANT AÇTI
18-01-2018
A

İlbank, “Enerji Verimliliği ve İnovasyon” temalı ENIPE Enerji Verimli Sanayi ve Ürünler Fuarı ve Zirvesine katıldı. 11-14 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda yerli ve yabancı teknoloji, ekipman ve hizmet firmalarının katılımı sağlandı.

Fuarın açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Kosova Ekonomi ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Xhavit Zariqi, Senegal Cumhuriyeti Elçi Müsteşarı Cheik Diallo ve İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın konuşmalarıyla yapıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan İlbank standını ziyaret ederek enerji verimliliği çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sektörün ürün sunanları ve kullanıcılarını bir araya getiren fuarda İller Bankası Proje Dairesi Başkanlığı, Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ve İstanbul Bölge Müdürlüğü’nden uzman personel görev aldı. Bankanın rüzgar türbini ve güneş enerjisi sistemi gibi yenilenebilir enerji sektöründe yerel yönetimlerin hizmetine sunduğu projeler ve Banka tanıtımına yönelik dokümanlarla ziyaretçilere yenilenebilir enerji alanında gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verildi.