Faaliyetler

  • ANASAYFA
  • Haberler
  • İLBANK CİTY EXPO ŞEHİRCİLİK VE TEKNOLOJİLERİ FUARINDA
İLBANK CİTY EXPO ŞEHİRCİLİK VE TEKNOLOJİLERİ FUARINDA
28-03-2017
A

İlbank'ın katıldığı Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin işbirliği ile bu yıl 7. si düzenlenen Antalya City Expo Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Firmaların ürünlerini, belediyelerin ise hizmetlerini ve projelerini tanıttığı fuara Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile çok sayıda belediye başkanı, belediye çalışanları ve birçok sivil toplum örgütü katılım sağladı.

Yerel yönetimlerle ilgili sempozyumun yapıldığı fuarda, konuşmacılar katılımcılara şehircilik teknolojileri ile ilgili bilgi verdi. Açılışta konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör belediyelerin mali yapılarında iyileştirme yapıldığına dikkat çekerek; belediyelerin artık altyapı ve sosyal belediyecilik aşamalarını tamamlayarak, insan odaklı, hizmetlerde bilgi teknolojisini kullanan inovasyon yaratan ve şehirleri rekabete hazırlayan belediyeciliğe geçtiklerini ifade etti.