Faaliyetler

  • ANASAYFA
  • Haberler
  • İLBANK ÇEVREM SENSİN PROJESİ İÇİN ŞANLIURFA'DA STANT AÇTI
İLBANK ÇEVREM SENSİN PROJESİ İÇİN ŞANLIURFA'DA STANT AÇTI
03-04-2017
A

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu İlbank, Bakanlık tarafından başlatılan “Çevrem Sensin” projelerinde yer almaya devam ediyor.

30 Mart'ta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans ve Sergi Salonu’nda yapılan etkinlikte stant açan İlbank, çevre bilincinin artırılması konusunda projeye büyük katkı sağladı.

Etkinliğe Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Emin Yeşiltaş, ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Açar, İller Bankası Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Yusuf Hakan Bektaş, İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürü Volkan Bektaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürü İsmail Işıkdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğü çalışanları, İlbank çalışanları ile belediye personeli ve birçok sivil toplum örgütü katılım sağladı.

Proje kapsamında yapılan konuşmaların ardından, programa katkı sağlayan okulların öğrenci ve yöneticilerine çeşitli ödüller verildi. “Çevrem Sensin” projesinin özellikle çocuklar tarafından sahiplenilmesi ve benimsenmesi için Dünya’nın çöl haline geldiği ve insanların uzay gemisine binip başka bir gezegene kaçmasını konu alan "Nuh'un Uzay Gemisi" isimli tiyatro gösterisi sahne aldı.

İlbank standına yoğun ilginin olduğu ve üst düzey bürokratların ziyarette bulunduğu etkinlikte, Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ile Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nden uzman personel görev alarak Banka faaliyetleri hakkında fuar ziyaretçilerine bilgi verdi.