Faaliyetler

İLBANK ANTALYA'DA "ÇEVREM SENSİN" DEDİ
23-12-2016
A

İlbank, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sürdürülebilir yaşam değerlerine dikkat çekmek amacıyla 10 ilde düzenlenmesi planlanan “Çevrem Sensin” projesinin üçüncü durağı Antalya Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte stant açtı.

 Etkinliğe Antalya Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, İlbank ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Antalya İl Müdürlüğü personeli ile belediye çalışanları ve öğrenciler katılım sağladı.

Açılışta konuşma yapan Recep Akdeniz, Kayseri'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek daha yaşanabilir ülke ve kentler için büyük çaba gösterdiklerini belirtti. Akdeniz "Tabiatın israfı insanın da israfı demektir. Bir bal arısının çiçekten aldığı gıda gibi bizler de çevremize zarar vermeden yararlanmanın çabası içinde olalım. Bu bir insanlık görevidir." diye konuştu.

Programa katkı sağlayan okulların öğrenci ve yöneticilerine çeşitli ödüllerin verildiği etkinlikte “Çevrem Sensin” projesinin özellikle çocuklar tarafından da sahiplenilmesi ve benimsenmesine yönelik olarak hazırlanan 'Nuh'un Uzay Gemisi' isimli tiyatro gösterisi ilgiyle izlendi.

İlbank standına yoğun ilginin olduğu etkinlikte, Antalya Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici ve üst düzey bürokratlar standa ziyarette bulundu.

Stantta Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ile Antalya Bölge Müdürlüğü’nden uzman personel görev alarak Banka faaliyetleri hakkında fuar ziyaretçilerine bilgi verdi.