Faaliyetler

  • ANASAYFA
  • Haberler
  • ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ'DEN İLBANK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ'DEN İLBANK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
20-02-2017
A

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İlbank Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Demirtaş ve İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük hazır bulundu.

Bakan Özhaseki, İlbank'ın yürüttüğü projelerle ilgili Başkan Demirtaş ve Genel Müdür Büyük'ten bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu.

Bakan Özhaseki, İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Demirtaş'a Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanlığı görevine getirilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi. Bakan Özhaseki'yi, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliğinin 15-16 Mart tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek olan Şehircilik Kurultayı'na davet eden Başkan Demirtaş, Bakan Özhaseki'ye plaket takdim etti.

Başkan Demirtaş, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Kültür Coğrafyasında Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik ekseninde faaliyet gösteren Uluslararası bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu, Türk Dünyasının ortak paydası olan “Dilde, Fikirde, İşte Birlik” ana hedefi doğrultusunda önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini dile getirdi.