Faaliyetler

  • ANASAYFA
  • Haberler
  • ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
07-10-2016
A

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki  İlbank Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş'a ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevine getirilen Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirilen Bakanlık I. Hukuk Müşaviri Veli Böke’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlbank yöneticileriyle bir araya gelen Bakan Özhaseki yapılan son çalışmalar ile ilgili de bilgi aldı.

Ziyarette İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Demirtaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Refik Tuzcuoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Acar, Mehmet Yerebakan, Fehmi Hüsrev Kutlu, Denetim Kurulu Üyeleri Muzaffer Cengiz, Adem Kabadayı, Genel Müdür Vekili Yusuf Büyük, Genel Müdür Yardımcıları Salih Yılmaz, Mehmet Gürbüz, Dr. Ender Aykut Yılmaz ve Hakan Çolak hazır bulundu.

Bakan Özhaseki, Başkan Demirtaş'a yeni Başkanlık görevinin tüm Banka ve Ülke için hayırlara vesile olmasını diledi.  Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Demirtaş, Bakan Özhaseki'ye teşekkürlerini ileterek yeni görevinde İlbank için ve yerel yönetimler için önemli ve faydalı işler yapmak istediklerini belirtti.

Ziyaretin ardından İlbank Yönetim Kurulu toplantısına geçilerek gündemdeki konularla ilgili kararlar alındı.